ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019 - 13:16
ΠΙΑΣΤΗΚΕ 43ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών στην πόλη της Κομοτηνής

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ελληνική Αστυνομία
Διαρρήξεις
Κλοπές

Δρούσε το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τέσσερις διαρρήξεις οικιών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019, στην Κομοτηνή.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 43χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο δράστης το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε τέσσερις (4) οικίες στην πόλη της Κομοτηνής, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, 3 ηλεκτρονικές συσκευές, 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 κινητά τηλέφωνα, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, είδη σπιτιού και χρήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.