ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 2017 - 12:42
ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές από καταστήματα και οικία!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Κλοπές
Κομοτηνή

Πιάστηκε ο ένας εκ των δύο ημεδαπών δραστών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, με τον έναν να συλλαμβάνεται κιόλας από τις αρχές.

Πιο αναλυτικά, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) κλοπές από καταστήματα και οικία, που διαπράχθηκαν την 6 και 7-11-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 39χρονος δράστης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 6 και 7-11-2017, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 6-11-2017 το απόγευμα, ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στην οικία του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.