ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 - 17:45
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 19χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Την οδό της δικαιοσύνης φαίνεται να παίρνει η υπόθεση επίθεσης σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού από έναν 19χρονο στην Κομοτηνή με σκοπό να την θωπεύσει. Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. Ο 19χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του "Χ" επιχείρησε να θωπεύσει ένα 9χρονο κορίτσι σε εσωτερικό πολυκατοικίας. Όμως οι φωνές του μικρού παιδιού κινητοποίησαν τον πατέρα της, ο οποίος  έτρεψε σε φυγή τον δράστη.

Από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η σύλληψη του νεαρού ήταν θέμα χρόνου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και παρέμεινε υπό κράτηση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το γεγονός ότι ο 19χρονος αναγνωρίστηκε τόσο από το μικρό κορίτσι όσο και από τον πατέρα της, συνετέλεσε στον άμεσο σχηματισμό δικογραφίας. 


Ο 19χρονος οδηγήθηκε ενώπιων του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ευχαριστημένoι κατά πολύ   έμειναν,  όλοι όσοι συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Στέργιο  Πιτσιόρλα.