ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2018 - 13:33
ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Έφερνε 1,5 τόνο καφέ μέσω Νυμφαίας!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Μακάζα
Τελωνείο Νυμφαίας
Σύλληψη
Καφές

Ο δράστης δεν κατείχε σχετική άδεια εισαγωγής και δεν είχαν καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

Συνελήφθη το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.  

Ειδικότερα, ο 32χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πραγματοποίησε είσοδο στη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος, 1.578 συσκευασίες με καφέ, συνολικού βάρους 1,5 τόνου και 78 γραμμαρίων, για τις οποίες ο δράστης δεν κατείχε σχετική άδεια εισαγωγής και δεν είχαν καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.   

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω συσκευασίες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί καίγονται τόσο στην κυβέρνηση να προχωρήσουν άμεσα οι επενδύσεις χρυσού και στη Θράκη, αφού ουσιαστικά και με βάση τους σχεδιασμούς που υπάρχουν,  ελάχιστες θέσεις εργασίας θα αποδ