ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

«Με μισή διάθεση»

ΑΡΘΡΑ
Σταύρος Ι. Σταυρίδης
Από Απόσταση

Γράφει ο Σταύρος Ι. Σταυρίδης Δικηγόρος Αθηνών

Μετά τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής είναι δύσκολο να μπει κανείς σε κλίμα διακοπών.

Αυτή η τραγωδία με τις εφιαλτικές εικόνες και τις τραγικές προσωπικές ιστορίες που βγαίνουν διαρκώς στη δημοσιότητα θα στοιχειώνει το φετινό καλοκαίρι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή έχει τον απαράβατο κανόνα πως ότι και να γίνει συνεχίζεται.

Ενώ λοιπόν κάποιοι θα θρηνούν νεκρούς και περιουσίες κάποιοι άλλοι θα ξεκινούν διακοπές.

Όμως επειδή στη ζωή δεν είναι όλα μεταφυσικά για τη συγκεκριμένη τραγωδία θα πρέπει πολύ ψύχραιμα και συστηματικά να μάθουμε τι έγινε.

Νομίζω ότι υπάρχουν οι τεχνολογικές δορυφορικές υποδομές για να εξεταστεί η πορεία της φονικής πυρκαγιάς και να καταγραφεί χρονικά η εξέλιξη της καταστροφής.

Επίσης πρέπει να γίνει γνωστό ποιές διαδικασίες και ποιά πρωτόκολλα πολιτικής προστασίας τηρήθηκαν κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς για να μάθουμε τελικά ποιός ήταν αρμόδιος και τι όφειλε να κάνει προκειμένου πέρα από τη γενική πολιτική ευθύνη να αναδειχθούν οι παθογένειες  του συστήματος και να μην επαναληφθούν στο μέλλον. 

Με μισή διάθεση λοιπόν θα ξεκινήσουν φέτος οι διακοπές για τους περισσότερους αυτό το περίεργο καλοκαίρι.
Οι διακοπές όμως είναι απαραίτητες για την ψυχική και σωματική υγεία μικρών και μεγάλων.

Με μισή διάθεση μετά την πρόσφατη τραγωδία θα σας αποχαιρετίσω και εγώ για λίγο καιρό για να επανέλθω εύχομαι σε καλύτερη για όλους συγκυρία την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Για να σας φτιάξω όμως λίγο τη διάθεση θέλω να σας προϊδεάσω για μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που σχεδιάζουμε με τον αγαπητό εκδότη μας.

Πέρα λοιπόν από την παρούσα στήλη που θα συνεχίσει κανονικά κάθε Πέμπτη, και εδώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη θετική σας ανταπόκριση, μαζί με τον εκδότη μας θα υλοποιήσουμε μια μοναδική στήλη για τα δεδομένα του επαρχιακού τύπου. Περισσότερες λεπτομέρειες το Σεπτέμβρη.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλές διακοπές και καλή αντάμωση με νέα και ενδιαφέροντα ελπίζω πράγματα. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η απόφαση για συνεργασία στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιφέρεια ΑΜΘ, της Φελίνας Καζάκου επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Κομοτηνής, με τον  Χριστόδουλο Τοψίδη,