ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Μαρτίου, 2018 - 18:15
ΓΡΑΦΕΙ Η ΗΡΩ ΚΑΚΑΖΑΝΗ

Γιορτάζει η γυναίκα, γορτάζει ο κόσμος όλος

ΑΡΘΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

"Μέσα στα μάτια της ταξιδεύεις και στα χέρια της ξαναγεννιέσαι"

Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα γυναίκα. Που έγινα μητέρα και δίδαξα στις κόρες μου όλα αυτά που η φύση απλόχερα μας χάρισε. Η γυναίκα είναι ένας άγγελος που αγκαλιάζει με τα φτερά του την ίδια την ζωή. Τον κόσμο όλο. Είναι ένα πλάσμα όμορφο, χαρισματικό, γεννημένο για πολυποίκιλους ρόλους. Της μάνας ,της συντρόφου, της ερωμένης.

Μέσα στα μάτια της ταξιδεύεις και στα χέρια της ξαναγεννιέσαι. Αξίζει στη γυναίκα έμπρακτα το ΜΠΡΑΒΟ γιατί πάνω απ όλα είναι καλός άνθρωπος. Είναι και το μεγαλείο της μητρότητας που την ανεβάζει ψηλά, σ άλλα ουράνια επίπεδα. Μην τσιγκουνεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ένας γλυκός λόγος, το απαλό άγγιγμα της ψυχικής επαφής, το όλο νόημα κοίταγμα στα μάτια της, ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στο λευκό μαξιλάρι της, κι ένα Σ ΑΓΑΠΩ αληθινό, ελιξίρια ζωής για αυτήν .Θα'θελα να πιστεύω ότι η πάλη ανάμεσα στο θηλυκό και αρσενικό για το ποιός θα υπερισχύσει, ανήκει στο παρελθόν. Πως το παρόν και το μέλλον ανήκουν στην αμοιβαία αγάπη, τον έρωτα και τη φιλία. Στην συμφιλίωση. Δεν θα σας κουράσω άλλο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ όλες τις γυναίκες και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο κόσμο. Για ένα δικαιότερο αύριο

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ